Home is who I am

 

Ben je toe aan een interieur dat op jouw persoonlijke behoeften is afgestemd?
Dan ben je bij Colour Harmony op de juiste plek.
Ik help je graag bij de kleurkeuze van de inrichting, met als uitgangspunt dat je jezelf herkent in jouw woonomgeving en je er daardoor heel prettig voelt. Elk interieur is uniek, omdat elke persoon uniek is. Natuurlijk houden we rekening met de laatste trend, maar waar het meer om gaat is dat aan jouw behoefte wordt voldaan. Hiervoor heb ik een bijzonder concept ontwikkeld.


Zo kun je op zoek zijn naar:

 • een relaxte sfeer waar je heerlijk kunt ontspannen en bijkomen na een drukke dag; met muziek, een goed boek, een glas wijn
 • een warme familiesfeer waar volwassenen en kinderen zich thuis en geborgen voelen
 • een actieve werk-, speel- of doe-ruimte
 • een rustige ruimte om goed in te kunnen slapen
 • een ruimte die overzichtelijk is en je stil maakt zodat er nieuwe inspiratie kan ontstaan, etc.


Ook de praktische functie van de ruimte kan een uitgangspunt zijn.
Als je contact met mij opneemt via het contactformulier maken we een afspraak en gaan we samen bekijken welke kleuren het beste bij jou of jullie passen.


Heb je nog geen duidelijkheid over jouw stijl of wil je liever zelf met kleuren aan de gang?
Laat je dan inspireren door de workshop Kleur je interieur.
Ook voor partners die uiteenlopende smaken hebben. Tijdens de workshop krijg je inzicht in elkaars voorkeuren en vormen de mood boards het begin van een interieur waar jullie je allebei thuis voelen.

 

 

Jacqueline is specialist op het gebied van kleur. Zij weet wat kleur met je doet en ze heeft de kennis en ervaring om op verschillende manieren advies te geven op basis van deze unieke (!) expertise. Ons huis is een echt thuis geworden door de adviezen van Colour Harmony! Veel mensen zullen baat hebben bij de toepassingen die Jacqueline heeft ontwikkeld! – Speaker, coach

Caleidoscoop

 

De Persoonlijke Caleidoscoop© vertelt je wat jouw unieke, persoonlijke kleuren zijn. Deze kleurencombinatie gaat niet over jouw uiterlijk, maar zegt iets over jouw innerlijke beweegredenen, kwaliteiten en kansen en kan je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling. Op heldere wijze worden jouw kleuren schriftelijk toegelicht, eventueel in combinatie met een persoonlijk coaching gesprek.


Je krijgt inzicht in:

 • Wat kan ik?

 • Wat wil ik?

 • Hoe kom ik over?

 • Wat kan ik nog leren?

 

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:


Zilveren Caleidoscoop
Basis, per mail of post: € 100,-
De Zilveren Caleidoscoop bestaat uit een schriftelijke uitwerking van jouw vier basiskleuren:
kwaliteitskleur, kans-, uitstralings- en uitdagingskleur, aangevuld met een beroepsadvies.


Gouden Caleidoscoop
Uitgebreid, per mail of post: € 175,-
Naast de vier basiskleuren en het beroepsadvies, is deze Caleidoscoop uitgebreid met:

 • toelichting op de chakra’s (energiecentra in ons lichaam) die met jouw kleuren corresponderen. Dit geeft inzicht vanuit een andere, waardevolle invalshoek.

 • jouw geschenkkleur. De kleur die jou vanaf je geboorte ondersteunt.

 • jouw jaarkleur (is ook los te bestellen voor € 49,50)

Deze kleur en haar eigenschappen geven aan wat je dit komende levensjaar
kunt verwachten. Op welke zaken het accent ligt zodat je daar aandacht aan kunt besteden.


Platina Caleidoscoop
Compleet, inclusief coaching gesprek: € 275,- Tijdens de Corona pandemie gaat de coaching via Skype.
Met deze Caleidoscoop gun je jezelf het meest complete pakket!
Je krijgt alle informatie van de Gouden Caleidoscoop schriftelijk uitgewerkt én toegelicht in een persoonlijk gesprek via Skype.
In dit coaching gesprek van 1 uur, bekijk ik samen met jou hoe jij je in de Caleidoscoop herkent, beantwoord ik jouw vragen en geef je tips hoe je de inzichten, die je door de Caleidoscoop hebt verkregen, praktisch kunt toepassen in jouw dagelijkse leven.


Persoonlijke Jaarkleur
Per mail of post: € 49,50
Wat kun je dit jaar verwachten? Welke kleur helpt jou bij je ontwikkeling?
Ook leuk om als verjaardagscadeau of kraamcadeau te geven.Hoe kun je een Persoonlijke Caleidoscoop of Jaarkleur laten maken?

Je stuurt mij de volgende gegevens via het contactformulier:

 • volledige (meisjes)naam inclusief doopnamen

 • eventueel afwijkende roepnaam

 • geboortedatum

 • huidige beroep

 

Mensen die een Persoonlijke Caleidoscoop© lieten maken, reageren enthousiast. Vaak vormen de inzichten die zij krijgen de aanzet tot het veranderen van baan of functie zodat ze meer vervulling in hun leven ervaren.

 

 

De Persoonlijke Caleidoscoop ondersteunt mijn zoektocht naar: wat wil ik echt? Waar word ik blij van? Waar zit mijn passie en hoe kan ik dit vormgeven in een nieuwe functie? De opbouw in Kwaliteitskleur, Kanskleur, Uitstralingskleur en Uitdagingskleur geven inzicht in mijn kwaliteiten en valkuilen. Ook welke lessen ik heb aan te gaan. Kortom, ik heb hem gebruikt als een soort kompas.

 

Deze Persoonlijke Caleidoscoop en het coaching gesprek brengen mij wijsheid en helderheid. Het is een bevestiging en tevens een richtlijn, een kaart die mij de weg wijst.

 

Jacqueline, heel veel dank dat je me op deze bijzondere manier weer bewust hebt laten kijken naar mijn persoonlijkheid, mijn mogelijkheden hebt laten zien en een duw in de rug hebt gegeven om tot actie over te gaan.

 

Jacqueline heeft mij via een uitgebreide caleidoscoop inclusief coaching ondersteund in mijn altijd aanwezige behoefte aan persoonlijke groei. Met haar persoonlijke, creatieve en duidelijke aanpak heb ik meer inzichten gekregen die van toegevoegde waarde zijn voor de diverse rollen die ik vervul in het dagelijkse leven. Ik raad Jacqueline graag aan een ieder aan die zelfbewustzijn en persoonlijke groei een warm hart toedraagt!