Succesvol ondernemen met de kracht van kleur

 

Interactieve presentatie gebaseerd op de kernwaardes van het gelijknamige boek. Welke invloed heeft kleur op de uitstraling van de onderneming of de persoon? Hoe pas je kleur toe in producten, interieur, huisstijl en kleding voor een krachtige bedrijfsidentiteit zodat je de kans op een positief corporate image en personal image vergroot? Deze vragen en voorbeelden van bekende ondernemingen vormen het uitgangspunt voor een inspirerende en leerzame ervaring.
Duur: 1 - 1,5 uur

 

Blog

 

Nieuwe trend: lenig werken met kleur

Als reactie op het ‘Nieuwe werken’ waarbij het individu centraal staat, is er nu een andere behoefte ontstaan vanuit de werkvloer zelf. Het ‘lenig werken’. KLEUR speelt daarbij een essentiële rol.


Op zoek naar een nieuwe baan? Wat trek je aan?

Gebruik bij je sollicitatie de kleur van je kleding om jouw sterke kanten te laten zien!


Hoe bepalen kleuren jouw succes?

Succesvol zijn ben je niet zomaar. Een aantal factoren bepaalt jouw mate van succes. De visuele uitstraling van jouw bedrijf is daarbij heel belangrijk. Als de kleuren van je logo overeenkomen met dat waar jij als ondernemer voor staat, dan is dat al de eerste stap.


Succesvol ondernemen: een gouden toekomst?

Het dreigt een echte hype te worden: volwassenen die massaal aan het kleuren slaan. Bruynzeel ziet de vraag naar luxe tekendozen en aquarelpotloden toenemen met meer dan 200 procent.