De invloed van kleur op gedrag en gevoel

 

Welke kleur helpt je ontspannen wanneer je gestrest bent? Van welke kleur krijg je weer energie en zelfvertrouwen als je je moe of lusteloos voelt? Hoe stem je de kleur van je kleding af op een zakelijke afspraak of sollicitatie? Deze interactieve presentatie over de effecten van kleur op fysiek, mentaal en emotioneel gebied geven je inzicht hoe je kleur praktisch kunt gebruiken in je dagelijkse leven.
Duur: 1 - 1,5 uur

 

 

Jacqueline heeft voor een groep van mijn ColorMode cursisten de workshop De invloed van kleur op gevoel verzorgd.
Wij als kleuren consulenten zijn vooral bezig met kleur aan de buitenkant, maar zij heeft ons geleerd dat kleur ook aan de binnenkant erg belangrijk is.
In een actieve presentatie/workshop hebben wij een interessante middag mogen beleven. Jacqueline is een vakvrouw met veel kennis.
Twijfel je nog om haar in te huren? Lees haar boek en je bent overtuigd! - Eigenaar Conscient opleidingen

Blog

 

Kleurrijk zakendoen. Succes verzekerd en lekker!

Wil jij succesvol zaken doen en het nuttige met het aangename verenigen? Nodig opdrachtgevers of collegae uit voor een kleurrijke zakenlunch en kies de kleuren van tafel aankleding en gerechten die passen bij dat wat je tijdens de lunch wilt bespreken.

Vurig betoog? Kies voor rood!

Heb je meer lef nodig om nieuwe plannen over te brengen of wil je het vuur aanwakkeren om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Kies voor een rood gedekte tafel of rode accessoires, eet een pittige paprika/tomatensoep, een garnalen- of krabsalade en een hartige rode bieten quiche.

Lees meer in de bestseller 'Succesvol ondernemen met de kracht van kleur' Succesvol ondernemen met de kracht van kleur


Op zoek naar een nieuwe baan? Wat trek je aan?

Gebruik bij je sollicitatie de kleur van je kleding om jouw sterke kanten te laten zien!


Hoe bepalen kleuren jouw succes?

Succesvol zijn ben je niet zomaar. Een aantal factoren bepaalt jouw mate van succes. De visuele uitstraling van jouw bedrijf is daarbij heel belangrijk. Als de kleuren van je logo overeenkomen met dat waar jij als ondernemer voor staat, dan is dat al de eerste stap.


Nieuwe trend: lenig werken met kleur

Als reactie op het ‘Nieuwe werken’ waarbij het individu centraal staat, is er nu een andere behoefte ontstaan vanuit de werkvloer zelf. Het ‘lenig werken’. KLEUR speelt daarbij een essentiële rol.