Welkom

 

Hartelijk welkom op de website van Colour Harmony!
Mijn naam is Jacqueline van Tol en als gepassioneerd kleurspecialist help ik ondernemers en ZZP-ers bij het helder communiceren van hun boodschap en bedrijfsidentiteit. Daarnaast geef ik trainingen en presentaties over het gericht toepassen van kleur.

 

Ben je je bewust van de relatie tussen de kleurkeuze die je maakt voor huisstijl (logo/website/visitekaartje), productverpakking, interieur van de werkplek, kleding en het succes van je onderneming?

Ik leer je de kleuren te kiezen die aansluiten bij de kernwaarden van jouw bedrijf. Kleur is namelijk een belangrijke informatiedrager en een eenvoudig middel om snel duidelijk te maken waar je als onderneming voor staat. Bij Colour Harmony kun je terecht voor advies, trainingen en presentaties.

 

Wil je liever eerst zelf met kleur aan de gang?
In mijn boeken Succesvol ondernemen met de kracht van kleur en Persoonlijk succes met de kracht van kleur leer je hoe kleur jou helpt bij het bereiken van zakelijke en persoonlijke doelen.

 

Toch eerst persoonlijk contact? Neem dan contact met mij op.
Ik wens je veel succes!

 

colour harmony trainingen iconcolour harmony trainingen
colour harmony presentaties iconcolour harmony presentaties
colour harmony boeken iconcolour harmony boeken
colour harmony advies iconcolour harmony advies

In mijn blog schrijf ik over kleurrijke onderwerpen en over mijn visie op kleurtoepassing binnen de woon- en werkomgeving. Ook vind je er aanbiedingen en ervaringen uit de praktijk. Laat je inspireren!