De invloed van kleur op jouw uitstraling

 

In deze inspirerende presentatie gaan we in op de volgende vragen:

  • Hoe bepaalt kleur jouw uitstraling?
  • Aan welke kleuren zijn jouw zakelijke kwaliteiten gekoppeld?
  • Hoe kun je kleur inzetten om uitstraling en kwaliteiten op een positieve manier voor je te laten werken?

 

Als je weet welk kleurtype jij bent dan wordt duidelijk waarom je op een bepaalde manier reageert. Hier helderheid over krijgen, helpt je om beter te functioneren. In teamverband ontstaat meer wederzijds begrip voor elkaars ‘dominante kleurkwaliteiten’. Balans in jezelf en in het team van collega’s bevordert de samenwerking en hiermee creëer je een harmonische werkomgeving.
Het inzicht dat je door deze presentatie krijgt werkt ook door in je persoonlijke situatie. Je kunt je relatie tot andere mensen - partner, kinderen, vrienden - hiermee verbeteren en zo je leven prettiger en leuker maken!
Duur: 1 - 1,5 uur

Blog

 

Kleurrijk zakendoen. Succes verzekerd en lekker!

Wil jij succesvol zaken doen en het nuttige met het aangename verenigen? Nodig opdrachtgevers of collegae uit voor een kleurrijke zakenlunch en kies de kleuren van tafel aankleding en gerechten die passen bij dat wat je tijdens de lunch wilt bespreken.

Vurig betoog? Kies voor rood!

Heb je meer lef nodig om nieuwe plannen over te brengen of wil je het vuur aanwakkeren om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Kies voor een rood gedekte tafel of rode accessoires, eet een pittige paprika/tomatensoep, een garnalen- of krabsalade en een hartige rode bieten quiche.

Lees meer in de bestseller 'Succesvol ondernemen met de kracht van kleur' Succesvol ondernemen met de kracht van kleur


Op zoek naar een nieuwe baan? Wat trek je aan?

Gebruik bij je sollicitatie de kleur van je kleding om jouw sterke kanten te laten zien!


Hoe bepalen kleuren jouw succes?

Succesvol zijn ben je niet zomaar. Een aantal factoren bepaalt jouw mate van succes. De visuele uitstraling van jouw bedrijf is daarbij heel belangrijk. Als de kleuren van je logo overeenkomen met dat waar jij als ondernemer voor staat, dan is dat al de eerste stap.


Nieuwe trend: lenig werken met kleur

Als reactie op het ‘Nieuwe werken’ waarbij het individu centraal staat, is er nu een andere behoefte ontstaan vanuit de werkvloer zelf. Het ‘lenig werken’. KLEUR speelt daarbij een essentiële rol.