Kleurrijk schilderen met acryl!

 

 

In deze workshop kijken we eerst naar de invloed en indeling van kleuren en naar harmonische kleurcombinaties. Daarna gaan we de kleuren naar eigen improvisatie verwerken in een abstract schilderij. Dat wil zeggen dat de cursisten, d.m.v. lesopdrachten en demonstraties, stap voor stap worden begeleid. Hoewel het hele proces gezamenlijk wordt doorlopen, is er veel ruimte voor individuele aandacht.

 

Door de werking van kleuren te ervaren, kunnen cursisten kleuren bewuster toepassen tijdens het schilderen, waarbij improvisatie centraal staat. Het gebruik van veel technieken en materialen is een boeiend proces! Zo wordt voorzichtig de basis gelegd voor een persoonlijke collectie met een eigen stijl. Aan het eind van de workshop gaat iedere deelnemer met een schilderij naar huis.

 

Duur workshop: 3,5 uur
Kosten: € 39,50 per persoon incl. schildermateriaal, excl. 1 canvasdoek, koffie/thee + lekkernij [maximaal 6 personen]
Locatie: wisselende locatiesKleur en de Elementen

 

Welke invloed hebben kleuren en de elementen op ons dagelijks leven?
Een workshop waarin we kleuren koppelen aan de elementen aarde, water, vuur en lucht.

 

Ervaar de lichamelijke en gevoelsmatige werking van kleuren en de elementen op een speelse manier met o.a. tekenen, schilderen, visualisatie, dans en muziek. (creatieve ervaring is niet nodig)

 

Duur workshop: per Element 3,5 uur
Kosten: € 39,50 per persoon incl. materiaal, koffie/thee + lekkernij [maximaal 6 personen]
Locatie: wisselende locaties

Kleur je interieur

 

Hoe creëer je een prettige woonsfeer? Welke kleur verf je de (slaap) kamer om  lekker te ontspannen? Wat zijn mooie kleurcombinaties? Van elke kleur krijg je energie?
In deze leuke, inspirerende workshop ontdek je jouw persoonlijke kleurvoorkeur en stijl.
Je krijgt praktische uitgangspunten aangereikt waarmee je rekening kunt houden bij je kleurkeuze. Je leert over de invloed van licht en kleuren, doet inspiratie op van de nieuwste trends en maakt een aanzet tot een werkbaar plan voor je eigen interieur.

Ook voor partners die uiteenlopende smaken hebben. Tijdens de workshop krijg je inzicht in elkaars voorkeuren en vormen de mood boards het begin van een interieur waar jullie je allebei thuis voelen.

 

Duur workshop: 3,5 uur
Kosten: € 39,50 per persoon incl. materiaal en handout
Locatie: wisselende locaties

 

Feestje?

Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven met minimaal 6 personen tegen een vaste prijs. Goed idee om met een groep vriendinnen te doen. Voor een verjaardag of gewoon omdat het leuk is!

 

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

 

Het was een leuke en prettige ervaring om op een andere manier naar kleuren te kijken. Ik kreeg thuis ook leuke reacties toen ik mijn collage liet zien. Ik ga er vast en zeker mee verder in mijn interieur!

Kleuren zeggen wie je bent

 

Wat zegt jouw favoriete kleur over je persoonlijkheid? In deze leuke, inspirerende workshop kun je zelf ervaren waar jouw kleurvoorkeuren en weerstanden vandaan komen en hoe ze doorwerken in je dagelijkse leven. Natuurlijk maken oefeningen met kleur deel uit van de workshop en kijken we ook naar de oorsprong van kleuren en hun algemene invloed op gedrag en gevoel. Laat je verrassen!

 

Duur workshop: 3,5 uur

Locatie: wisselende locaties

Kosten: € 39,50 per persoon incl. handout en materiaal

 

Feestje?

Deze workshop kan ook bij jou thuis worden gegeven met minimaal 6 personen tegen een vaste prijs. Goed idee om met een groep vriendinnen te doen. Voor een verjaardag of gewoon omdat het leuk is!

 

Aanmelden kan via het contactformulier.