De invloed van kleur op gedrag en gevoel

 

Welke kleur helpt je ontspannen wanneer je gestrest bent? Van welke kleur krijg je weer energie en zelfvertrouwen als je je moe of lusteloos voelt? Hoe stem je de kleur van je kleding af op een zakelijke afspraak of sollicitatie? Deze interactieve presentatie over de effecten van kleur op fysiek, mentaal en emotioneel gebied geven je inzicht hoe je kleur praktisch kunt gebruiken in je dagelijkse leven.
Duur: 1 - 1,5 uur

 

 

Jacqueline heeft voor een groep van mijn ColorMode cursisten de workshop De invloed van kleur op gevoel verzorgd.
Wij als kleuren consulenten zijn vooral bezig met kleur aan de buitenkant, maar zij heeft ons geleerd dat kleur ook aan de binnenkant erg belangrijk is.
In een actieve presentatie/workshop hebben wij een interessante middag mogen beleven. Jacqueline is een vakvrouw met veel kennis.
Twijfel je nog om haar in te huren? Lees haar boek en je bent overtuigd! - Eigenaar Conscient opleidingen

Succesvol ondernemen met de kracht van kleur

 

Interactieve presentatie gebaseerd op de kernwaardes van het gelijknamige boek. Welke invloed heeft kleur op de uitstraling van de onderneming of de persoon? Hoe pas je kleur toe in producten, interieur, huisstijl en kleding voor een krachtige bedrijfsidentiteit zodat je de kans op een positief corporate image en personal image vergroot? Deze vragen en voorbeelden van bekende ondernemingen vormen het uitgangspunt voor een inspirerende en leerzame ervaring.
Duur: 1 - 1,5 uur