Advies

 

Wil je jouw bedrijf onderscheidend en herkenbaar in de markt zetten?
Kleur is een belangrijke informatiedrager en een eenvoudig middel om snel duidelijk te maken waar je als onderneming voor staat, wat je kernwaardes zijn. Succesvolle ondernemingen zoals Google, Coca-Cola, Mc Donalds en AH hebben een uitgesproken bedrijfsidentiteit met  consistent kleurgebruik.
Ik help je met het kiezen van de kleuren voor een huisstijl die bij jouw onderneming past.  Een huisstijl met een heldere boodschap die de kans op een positieve uitstraling verhoogt.  
Bewust kleurgebruik in je website, visitekaartje en andere communicatiemiddelen draagt bij aan het succes van jouw onderneming!
 
Stel jezelf de volgende vragen:
Ben je je bewust van de relatie tussen de kleurkeuzes die je maakt voor producten, huisstijl, interieur,  kleding en het succes van je onderneming?
Laten jouw website en visitekaartje zien dat je een betrouwbaar, vernieuwend, creatief, duurzaam, jong, dynamisch of gevestigd bedrijf hebt?
Heeft je werkruimte de sfeer die past bij de kernwaardes van je onderneming?
Voel je je energiek en geïnspireerd op je werkplek?
Straal je zelfvertrouwen uit omdat jouw kleding de krachtige bedrijfsidentiteit onderstreept?
 
Als je één van deze vragen met ‘nee’ beantwoordt, bel of mail mij dan voor een afspraak.
Dan gaan we samen kijken wat we hier met kleur en vormgeving aan kunnen doen.

 

Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

 

Ik leerde Jacqueline kennen toen ik net bezig was met mijn nieuwe logo en huisstijl. Vol trots liet ik het nieuwe logo aan haar zien. “Een mooi logo” zei ze, maar ik mis jou er in. “Wat zijn jouw kernwaarden” vroeg ze vervolgens. Goed punt, daar had ik eigenlijk nooit bij stil gestaan. Uiteindelijk heb ik mijn belangrijkste kernwaarden op papier gezet en heeft Jacqueline voor mij een advies geschreven. De kleur oranje is aan het logo toegevoegd. Wat een verschil. Als je de oude en de nieuwe naast elkaar ziet, dan was de oude wel heel erg vlak. Ik krijg heel veel complimenten voor mijn logo met de nieuwe kleur erbij. Met plezier gebruik ik ook de kleuren voor het maken van handouts en checklisten. Ben je bezig met een nieuwe huisstijl, laat je dan vooral adviseren door Jacqueline. Nooit geweten dat kleur zoveel impact kan hebben. -  Ripple Effect Social Selling

Jacqueline heeft de gave om mensen bewust te maken van het belang van kleur en hoe deze in te passen zowel zakelijk als persoonlijk. Door haar advies en haar boek ‘Succesvol Ondernemen met de kracht van kleur’ heeft zij mij inzicht gegeven hoe kleur als strategisch instrument kan worden toegepast. – Projectmanager marketing Zorg & Welzijn en Gehandicaptensector