Boek: Persoonlijk succes met de kracht van kleur

 

Kleuren bewust inzetten
Met mijn boek Persoonlijk succes met de kracht van kleur kun je kleuren bewust inzetten voor een positieve uitstraling en innerlijke balans. Je leert met welke kleur je bijvoorbeeld ontspant, je energie krijgt en zelfvertrouwen. Welke kleur kleding je het beste kunt dragen om jouw kwaliteiten te benadrukken. En met welke kleuren je een prettige sfeer creëert in woon- of werkruimte. Verschillende soorten oefeningen helpen je hierbij.

 

KLEUREN stappenplan
Ondersteun jezelf met het eenvoudige KLEUREN stappenplan en ontdek door de test in het boek welk kleurtype je bent, zodat je inzicht krijgt in jouw kwaliteiten en uitdagingen.
Draag kleding in bewust gekozen kleuren, zodat je uitstraalt wat je wilt: leiderschap, empathie, kracht, creativiteit, betrouwbaarheid.
Dit boek helpt je de kans op persoonlijk succes te vergroten!

 

Benieuwd?

Je kunt het boek bestellen met behulp van het contactformulier.
€ 19,95 via Colour Harmony 
€ 19,95 via bol.com

Nieuwe e-book serie:
Kleur en Kind - Opgroeien met de kracht van kleur!

 

Hoe draagt bewust kleurgebruik bij aan het geluk van je kind?
Dagelijks staan onze kinderen onder invloed van de energie van kleuren. Op straat, in huis, in de kinderkamer, in school of de BSO.
Ons bewust worden van het effect van kleuren en ze toepassen in interieur, kleding en zelfs voeding, geeft harmonie en een gevoel van welzijn. 

Daarom is er nu de e-book serie Kleur en Kind. Leer met welke kleuren je kinderen kunt ondersteunen bij hun groei en wat hun favoriete kleur zegt over hun ontwikkeling.  Met de leuke tips en praktische oefeningen, die je samen met je kinderen kunt doen, geef je hen meer zelfvertrouwen en energie of juist rust en ontspanning.

Na het lezen van de Themaboeken Kleur en Kind - Opgroeien met de kracht van kleur! heb je een eenvoudig toepasbaar middel in handen waarmee je in dagelijkse situaties bijdraagt aan het geluk van je kind.

 

De volgende onderwerpen komen in deze Themaboeken Kleur en Kind aan bod:
Zzslapen
Bij welke kleuren voelt een baby zich prettig en slaapt een kind goed?
Hoe tover je een babykamer om tot kinderkamer?
Ontwikkeling & karakter
Wat zeggen de kleuren van een kindertekening en lievelingskleuren over je kind?
Welk kleurtype is jouw kind en ben je zelf?
Doe de test en je hebt een Inspirerend uitgangspunt voor een goede relatie.
Eten en gezonde voeding
Heb je een kind dat slecht eet? Ondersteun je kind met kleurrijke voeding en leer over de rol van kleurstoffen en E-nummers. Met lekkere, eenvoudige recepten die je ook samen kunt maken.
Balans
Welke kleuren brengen je kind weer in balans en geven het rust en veiligheid bij bijvoorbeeld scheiding, verdriet, pesterijen? Ook als je kind te druk is, helpt kleur.
Leren
Wat is de invloed van kleuren op leren en concentratie, zowel op school als thuis?
Geluk maak je zelf
Hoe dragen kleuren bij aan Geluk? Vrolijk makende oefeningen die kinderen van 8 tot 12 jaar zelf kunnen doen als ze zich niet lekker voelen.
Feest!
Wil je een bijzonder verjaardagspartijtje organiseren? Kies voor een Kleurfeest!

 

   

 

De Themaboeken zijn in eenvoudige taal geschreven en de frisse en vrolijke vormgeving nodigt uit om meteen te beginnen.
Via de Colour Harmony webshop kun je voor € 4,95 per Themaboek (in PDF) direct aan de slag!

WEBSHOP