Succesvol ondernemen? Tip voor een gouden toekomst!

 

Succesvol ondernemen en dan…. een gouden toekomst?

Bent u een succesvolle ondernemer of manager en heeft u nu een goed inkomen maar bent u bang voor wat er met uw geld kan gaan gebeuren? In mijn blog geef ik een tip voor de weg naar een gouden toekomst.

 

Ter inleiding even wat achtergrondinformatie over de kleur Goud. Goud is de kleur van vitaliteit en onuitputtelijke (kosmische) energie.
Waar komt die ‘link’ vandaan? Het element goud, in het Latijn Aurum, dat lichten of glanzen betekent, wordt het metaal van de Zon genoemd. De ‘gouden’ zonnestralen zorgen voor groei en bloei. Zonder zon is er geen leven. Een zonvakantie geeft ons weer nieuwe energie.
Als sporenelement komt het metaal goud voor in de bouwstenen van het menselijk lichaam, vooral in de hersenen. In de oudheid gebruikte men goud in poedervorm tegen melancholie en hartaandoeningen en sinds 100 jaar wordt deze indicatie door de homeopathie weer toegepast om mensen vitaal te maken.

 

Succesvol ondernemen met de kracht van kleur
In mijn boek ‘Succesvol ondernemen met de kracht van kleur’ kun je lezen dat goud een kleur is die vraagt om durf en vertrouwen. Wanneer je vertrouwt kun je je aan iets of iemand overgeven. Wanneer je overgeeft of loslaat, kun je ontvangen.
Vertrouwen.
In deze tijd van economische en financiële crises kan het zijn dat uw inkomen volledig opgaat aan (vaste) lasten en anti-stress vakanties. Het kan ook zijn dat u een deel opzij kunt leggen als ‘appeltje voor de dorst’. In dat geval zult u zich regelmatig afvragen wat u het beste met uw geld kunt doen. De rente is laag, de beurs is onbetrouwbaar...

 

Gelukkig verschijnt binnenkort het boek ‘Geld, goud en zilver’, geschreven door Elmer Hogervorst en Eric Mecking.
Zij behandelen niet alleen de geschiedenis van geld, goud en zilver, maar geven ook argumenten waarom u juist nu op z’n minst een greintje goud dient te bezitten. De praktische handleiding geeft antwoord op vragen als: welk edelmetaal moet ik kopen, wanneer en bij wie? Waar moet ik het laten en wanneer moet ik het uiteindelijk verkopen?
Een onmisbaar boek voor wie meer wil weten over goud en zilver. Als u dit boek gelezen heeft, weet u dat deze edelmetalen eeuwenlang geld zijn geweest en dat papieren valuta’s in verhouding vaak snel verdwenen. U weet dan ook wat u met een deel van uw geld moet doen. Daarna is het aan u om aan de gang te gaan. En uw slag te slaan. Voor uw eigen, gouden toekomst!

 

Bent u nog niet zo succesvol en wilt u dat wel graag worden?
Lees dan in mijn boek ‘Succesvol ondernemen met de kracht van kleur’ hoe u kleur als strategisch instrument kunt inzetten voor een krachtige bedrijfsidentiteit, heldere boodschap en een persoonlijke uitstraling die overeenkomt met de kernwaardes van uw onderneming. Als deze facetten op elkaar zijn afgestemd, vergroot u de kans op een positief bedrijfsimago en daarmee op succes.