Welke kleur gaat jou in 2016 helpen?

 

Laat jouw Persoonlijke Jaarkleur door mij berekenen zodat je weet welke mogelijkheden 2016 jou biedt.
Al 14 jaar maak ik kleurprofielen van mensen, Persoonlijke Caleidoscopen©, waarin duidelijk wordt welke talenten, kansen, uitstraling en uitdaging ze hebben. Onderdeel van dit kleurprofiel is ook jouw Persoonlijke Jaarkleur.
Een kleur die aangeeft met welke mogelijkheden je dit levensjaar te maken krijgt.
Naar aanleiding van de kenmerken van jouw Persoonlijke Jaarkleur wordt duidelijk op welk gebied voor jou in 2016 het accent ligt en hoe deze kleur jou kan helpen bij je ontwikkeling.

 

Benieuwd naar jouw Jaarkleur?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je volledige (meisjes)naam, geboortedatum en beroep, dan krijg je binnen twee weken het overzicht van jouw Persoonlijke Jaarkleur en mogelijkheden helder uitgewerkt via de mail.

 


 

Wil je meer weten over wat andere kleuren voor jou kunnen betekenen?


Laat dan een Persoonlijke Caleidoscoop© maken. Er is al een basis Zilveren Caleidoscoop vanaf € 100,-. Je krijgt antwoord op de volgende vragen: Wat kan ik? (talent, kwaliteiten) Hoe ga ik om met mijn verlangens? (kansen) Hoe kom ik over? (uitstraling) en Wat kan ik leren? (uitdaging). Je kunt er voor kiezen om hierbij door mij persoonlijk te worden begeleid in een coachgesprek van 1,5 uur.

 


 

Wil je eerst zelf met kleuren aan de gang?


Lees dan mijn nieuwste boek Persoonlijk succes met de kracht van kleur (ISBN 978-90-81833-7-0-7). Oefen met kleuren voor meer energie, zelfvertrouwen of juist rust en ontspanning. Leer met welke kleur kleding je jouw kwaliteiten benadrukt of hoe je kleuren gebruikt voor een prettige sfeer in je woon- of werkomgeving. Voor € 15,95 (excl. verzendkosten) rechtstreeks te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of voor € 19,95 via bol.com.